la nostra idea di osteria contemporanea è coniugare la tradizione
e l’atmosfera della classica osteria veneta, rivisitandone i gusti
e la ricerca culinaria
.”

OUR HOST SUGGESTION

selection of the best of our cuisine,
based on the daily catch fish and the vegetables of our gardens.

€ 60 per person | 4 courses wine and beverages excluded | wine pairing € 22

€ 75 per person | 5 courses wine and beverages excluded | wine pairing € 28

menus available for the whole table

STARTERS

cicchetti selection € 22

crunchy sardines with raspberry saor € 15

tiger shrimps, almonds, thyme and tangerine € 18

octopus, jerusalem artichoke, fennel and licorice € 16

selection of cold cuts and cheese Ca’ Donadel € 18

FIRST COURSE

risotto, smoked eel, bay leaves (for minimum 2 people) € 22

rosemary tagliatelle lagoon’s meat ragu € 16

conchiglioni, fennel cream, fish ragu and wild fennel € 18

pumpkin gnocchi bitter herbs, fondue, herring caviar € 15

SECOND COURSE

poached codfish, leek, sunflowers € 25

corvina, potato cream and lemon, chicory € 27

musky octopus, smoked corn cream, radish, crunchy polenta € 25

cotechino, cream of lentils, beluga lentils, geranium € 22

DOLCI

tiramisù ice cream € 9

yuzu sponge cake verbena cream and black pepper ice cream € 9

pear, chocolate and cinnamon € 9

Venissa è pronta a riaprire, ti aspettiamo dal 1 giugno

Nel frattempo puoi cominciare a sognare acquistando i nostri restaurant bond, pagando oggi per uno potrai vivere l'esperienza di Venissa in due.
Scopri anche il nuovo vino di Venissa, prodotto dalle vigne della laguna, il Venusa Bianco 2017

RESTAURANT BOND