la nostra idea di osteria contemporanea è coniugare la tradizione
e l’atmosfera della classica osteria veneta, rivisitandone i gusti
e la ricerca culinaria
.”

OUR HOST SUGGESTION

selection of the best of our cuisine,
based on the daily catch fish and the vegetables of our gardens.

€ 60 per person | 4 courses wine and beverages excluded | wine pairing € 22

€ 75 per person | 5 courses wine and beverages excluded | wine pairing € 28

menus available for the whole table

STARTERS

cicchetti selection € 25 / 35

crunchy sardines with raspberry saor € 15

raw fish selection € 30

selection of cold cuts and cheese Ca’ Donadel € 18

FIRST COURSE

herbs lasagna € 15

homemade tagliatelle lagoon’s meat ragu € 18

bigoli “in salsa” € 16

pumpkin gnocchi bitter herbs, fondue, herring caviar € 15

SECOND COURSE

codfish, marinated turnip € 25

cuttlefish, red sauce, polenta, corn € 25

guinea fowl, potatoes € 27

corvina fish, zucchini, lemon € 25

DOLCI

tiramisù ice cream € 9

homemade bussolà biscuits € 9

ice cream € 9

Venissa è pronta a riaprire, ti aspettiamo dal 1 giugno

Nel frattempo puoi cominciare a sognare acquistando i nostri restaurant bond, pagando oggi per uno potrai vivere l'esperienza di Venissa in due.
Scopri anche il nuovo vino di Venissa, prodotto dalle vigne della laguna, il Venusa Bianco 2017

RESTAURANT BOND